Skip to content

Luomme vaikuttavimpia ja laadukkaimpia ratkaisuja asiakkaillemme

Graphic designer, hae Lataamolle!

Markkinointitoimisto Lataamo etsii monipuolista graafisen suunnittelun ja animoinnin osaajaa. Hae 22.8.2021 mennessä.

Lataamo Group on markkinointitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen ratkaisuja laajasti markkinoinnin tarpeisiin. Olemme tekojen toimisto, joka luo vaikuttavia kohtaamisia brändien ja asiakkaalle tärkeimpien ihmisten välille. Vuoden Toimistoksi meidät on valittu vuosina 2020 ja 2019.

Toimistomme sijaitsee Kulttuuritehdas Korjaamon inspiroivassa ympäristössä Helsingin Töölössä. Juhlimme tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottamme, ja kuten kaksikymppisenä kuuluukin, näemme tulevaisuuteemme täynnä mahtavia mahdollisuuksia.

 

Haemme nyt joukkoomme
GRAPHIC DESIGNERIA 

Oletko monipuolinen graafisen suunnittelun ja animoinnin osaaja? Etsimme innostunutta ammattilaista, joka kykenee tuottamaan laadukkaita sisältöjä eri kanaviin ja hallitsee niin video- ja animoitujen bannereiden teon kuin dynaamiset aineistotkin.

  • Ideoit ja toteutat briiffin mukaisia aineistoja niin perinteiseen mediaan kuin digi- ja somekanaviinkin.
  • Ymmärrät eri kanavien ja alustojen erityispiirteet ja osaat tuottaa niihin oikeanlaista sisältöä. Materiaalituotanto mm. Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen on sinulle tuttua.
  • Hallitset Adoben ohjelmat (Photoshop, InDesign, AfterEffects, Illustrator ja Animate) sekä Celtran ja Adformin. HTML5, CSS osaaminen on plussaa.
  • Olet kiinnostunut markkinoinnin maailmasta ja hyödynnät sieltä saamiasi ideoita jatkuvasti työssäsi.
  • Pidät kiinni sovituista aikatauluista ja kykenet itsenäiseen järjestelmälliseen työskentelyyn. Tiedät kokemuksesta, että hektisyys on toisinaan osa työtä ja olet parhaimmillasi pienen aikataulupaineen alla.
  • Nautit brändien kanssa työskentelystä ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme menestyksestä.

 

Osaamisen lisäksi odotamme sinulta oikeaa asennetta. Jos allekirjoitat periaatteemme We Get S*** Done ja Yhdessä Parempi, saatat hyvinkin olla uusi lataaja. Se tarkoittaa paikkaa inspiroivassa, vahvasti kasvavassa markkinointitoimistossa hyvien työkavereiden ja asiakkaiden ympäröimänä. Työsuhde on freelancer/vakituinen.

Kerro ja ennen kaikkea näytä meille osaamisesi 22.8.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi otsikolla GRAPHIC DESIGNER osoitteeseen rekry@lataamo.fi. Kuorimme kermat päältä saman tien, joten toimi heti.

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava