Skip to content

Juho Hiidenmaasta Lataamo Groupin uusi tuotanto- ja asiakkuusjohtaja

Hiidenmaan mukaantulolla varmistetaan markkinajohtajuus laadukkaissa ja luovissa tuotantoratkaisuissa sekä lisätään B2B-asiakasymmärrystä.

Yli parikymmentä vuotta tapahtumien ja markkinoinnin monipuolisissa rooleissa vaikuttanut Hiidenmaa siirtyy Lataamoon pohjoismaisen tapahtumatekniikkayrityksen Brightin markkinointijohtajan työstä. Juho on työskennellyt jo aiemmin Lataamolla, tuolloin vastaavana tuottajana.

Lataamon toimitusjohtaja Tim Livson on innoissaan paluusta.

–Juho tuo Lataamolle lisää vahvaa kokemusta, verkostoja ja erityisesti vuosien mittaan kertynyttä osaamista tuotantojen ja tiimien johtamisesta. Me haluamme olla tälläkin osa-alueella parhaita ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita sekä poikkeuksellisen vaikuttavia ratkaisuja. Tekemistämme ohjaa aito halu auttaa asiakkaitamme menestymään omissa liiketoimissaan entistä paremmin ja vaikuttavammin, ja tätä lupaustamme Juho tulee tuotantojen osalta johtamaan, Livson kertoo.

Ketterä osaajatiimi sai näkemyksellisen johtajan

Alalla laajalti tunnettu Hiidenmaa on Tapahtumateollisuus ry:n hallituksessa ja yksi sen perustajista. Hiidenmaa on nähnyt markkinaa vuosien varrella monipuolisesti, ja on vaikuttunut Lataamon monipuolisesta osaamisesta.

–Lataamon ihmiset, tekemisen kulttuuri ja vakaa kehitys myös vaikeassa markkinatilanteessa on ollut äärimmäisen inspiroivaa. Ne olivat muutamia niistä syistä, miksi palasin takaisin Lataamoon. Meillä on Lataamossa erinomainen tiimi tekijöitä ja vahva omanlainen visio tulevaisuudesta, Hiidenmaa kuvaa ja jatkaa.

–Asiakastyössä odotan innolla pääseväni ratkaisemaan alati muuttuvia haasteita yhdessä koko Lataamon tiimin kanssa. Inspiroivaa on miettiä koko markkinointiviestinnän keinovalikoimaa, ei vain tapahtumia tai kohtaamisia, vaikka ne aivan keskiössä usein ovatkin. Tuon asiakasymmärrykseen osaamistani erityisesti sisällöllisestä kulmasta.

 

"Meillä on osaamista ratkaista asioita monilla eri keinoilla. Kaikki lähtee kuitenkin aina ymmärryksen luomisesta sekä tavoitteesta, johon me luomme vaikuttavan ja laadukkaan ratkaisun."

Juho Hiidenmaa

 

–Ollaan yhteydessä ja nähdään turvallisesti Korjaamolla!

Juhon tavoittaa osoitteesta juho.hiidenmaa@lataamo.fi ja numerosta 040 568 6634.

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava