Skip to content

Luomme vaikuttavimpia ja laadukkaimpia ratkaisuja asiakkaillemme

Konseptisuunnittelija ja copywriter haussa

Markkinointitoimisto Lataamo etsii riveihinsä ammattilaista, jonka sydän sykkii sekä kokonaisvaltaisten konseptien luomiselle että innostavien ja oivaltavien tekstien kirjoittamiselle. Haku päättyy 22.8.2021.

Lataamo Group on markkinointitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen ratkaisuja laajasti markkinoinnin tarpeisiin. Olemme tekojen toimisto, joka luo vaikuttavia kohtaamisia brändien ja asiakkaalle tärkeimpien ihmisten välille. Vuoden Toimistoksi meidät on valittu vuosina 2020 ja 2019.

Toimistomme sijaitsee Kulttuuritehdas Korjaamon inspiroivassa ympäristössä Helsingin Töölössä. Juhlimme tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottamme, ja kuten kaksikymppisenä kuuluukin, näemme tulevaisuuteemme täynnä mahtavia mahdollisuuksia.

 

Haemme nyt joukkoomme
KONSEPTISUUNNITTELIJAA/COPYWRITERIA 

Sykkiikö sydämesi sekä kokonaisvaltaisten konseptien suunnittelulle, että innostavien ja oivaltavien tekstien kirjoittamiselle?

Meillä on töitä kokeneelle ja näkemykselliselle copywriterille, joka kykenee edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisin markkinoinnin keinoin. Hallitset eri kanavat ja olet kartalla markkinoinnin trendeistä. Olet tiimipelaaja ja nautit välillä hektisestäkin työskentelystä useiden eri projektien parissa. Suomen lisäksi työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Osaamisen lisäksi odotamme sinulta oikeaa asennetta. Jos allekirjoitat periaatteemme We Get S*** Done ja Yhdessä Parempi, saatat hyvinkin olla uusi lataaja. Se tarkoittaa paikkaa inspiroivassa, vahvasti kasvavassa markkinointitoimistossa hyvien työkavereiden ja asiakkaiden ympäröimänä. Työsuhde on freelancer/vakituinen.

Kerro ja ennen kaikkea näytä meille osaamisesi 22.8.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi otsikolla COPYWRITER osoitteeseen rekry@lataamo.fi. Kuorimme kermat päältä saman tien, joten toimi heti.

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava