Skip to content

Lataamo täydentyy: Outi Hilakari on uusi asiakkuusjohtaja

Markkinointiviestinnän ja median kentillä meritoitunut Hilakari on työskennellyt aiemmin muiden muassa Codeshares Enterprisesilla ja Sanoma Media Finlandilla. Lataamo Groupin arvot vakuuttivat Hilakarin rekrytointiprosessin aikana.

–Lataamon arvomaailma, avoimuus, tekemisen meininki ja ihmislähtöinen kulttuuri ovat asioita, jotka tekivät minuun suuren vaikutuksen, Outi Hilakari sanoo.

–Uskon itse vahvasti siihen, että kun ihmiset voivat hyvin ja koko jengi puhaltaa yhteen hiileen, tulos seuraa perässä.

 

Takana monipuolinen kokemus myynnistä ja markkinoinnista

Asiakkuusjohtaja Hilakari aloitti lataajana 15.3.2021. Jo pari vuosikymmentä alalla olleen Hilakarin uraa voisi kuvailla jopa yllätyksellisen monipuoliseksi. Viimeisimmässä pestissään hän toimi ohjelmistoalan startup-yritys Codeshares Enterprisesin toimitusjohtajana ja sitä ennen moninaisissa haastavissa markkinoinnin ja myynnin rooleissa muiden muassa Subwaylla ja Sanoma Media Finlandilla.

Haasteita pelkäämätön heittäytyjä näkee 20-vuotisjuhlavuottaan viettävän Lataamon olevan mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa.

–Lataamo on talona aina näyttäytynyt minulle "positiivisena rebelinä", Hilakari sanoo.

 

"On todella inspriroivaa saada olla talossa, jonka DNA:ssa on halu tehdä asioita eri lailla – ja siten myös haastaa asiakkaita rohkeasti muuttamaan tekemisen tapaansa."

– Outi Hilakari

 

Lataamon liiketoiminnan jatkuva kehitys ja sen myötä uusien kasvun paikkojen luominen asiakkaille inspiroivat uutta asiakkuusjohtajaa.

–En malta odottaa mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan, nyt kääritään meinaan hihat kainaloihin asti!


Outin tavoittaa numerosta +358 40 710 8661 ja osoitteesta outi.hilakari@lataamo.fi.

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava