Skip to content

Lataamon emoyhtiö on Kulttuuritehdas Korjaamon uusi pääomistaja

Perheyritys Livson Groupin lisäksi omistajaviisikkoon kuuluvat myös Lataamon luova johtaja Wille Niinistö, Jaajo Linnonmaa, Antti Luusuaniemi ja Kim Heiniö. Viisikolla on vahvaa osaamista kulttuurin, tapahtumien, markkinoinnin, viihteen, median ja ravintola-alan kentiltä.

Markkinointi-, tapahtuma-, lisensiointi- ja matkailualan kotimainen perheyhtiö Livson Group on Kulttuuritehdas Korjaamon uusi pääomistaja. Lataamo Groupin lisäksi Livson Groupin tunnetuimpiin konserniyrityksiin lukeutuu muiden muassa Muumimaailma Oy. Lataamon luova johtaja Wille Niinistö toimii myös monialayrittäjänä. Muut kolme omistajatahoa ovat elokuva- ja televisioalan ammattilainen sekä Red Carpet -festivaalikokonaisuuden perustaja ja taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi, sarjayrittäjä ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa sekä Helsingin ravintolakulttuurin innovatiivinen kehittäjä ja pitkän linjan yrittäjä Kim Heiniö.

 

New call-to-action

 

Kulttuuritehdas Korjaamon perusti vuonna 2004 Raoul Grünstein. Hän on vuodesta 2017 lähtien toiminut yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

-Olen iloinen, että Korjaamo saa nyt uudet osaavat omistajat ja sen toimintaa kaupunkikulttuurin keskuksena kehitetään ammattimaisissa käsissä. Tämä oli hyvä hetki luopua Korjaamosta, sillä itse keskitymme Allas-merikylpylöiden kansainvälistämiseen. Olen kiitollinen värikkäistä vuosistamme henkilöstölle, taiteilijoille, kaupunkilaisille ja Helsingin kaupungille, toteaa Grünstein Livson Groupin tiedotteessa.

Korjaamosta Helsingin kaupunkikulttuurin upein kohtaamispaikka

Viisikko tiedostaa tapahtuma- ja ravintolaliiketoimintaan sijoittamisen keskellä koronakriisiä olevan ”hullua”.

 

Suurempaa hulluutta olisi kuitenkin ollut se, ettei ryhmä olisi tarttunut mahdollisuuteen lähteä kehittämään Korjaamo-kokonaisuudesta Helsingin upeinta kohtaamispaikkaa monimuotoiselle kaupunkikulttuurille.-Korjaamossa yhdistyy kaikki se, mihin me ryhmänä suhtaudumme intohimolla: on yhteisöllisyyttä, laadukasta ravintolaliiketoimintaa, monikulttuurisuutta, leffojen maailmaa, tapahtumallisuutta sekä keikka- ja klubitoimintoja. Ja kaiken rinnalla syvä osaaminen yritysyhteistyökonsepteista ja luovasta kaupallistamisesta, Wille Niinistö sanoo.

Helsingin kaupunki on kiitollinen menneistä vuosista, ja katsoo tulevaisuuteen uuden omistajatahon kanssa innoissaan.

-Korjaamo oli käynnistyessään uusi ja rohkea kaupungin ja yksityisen yrittäjän kumppanuus, jolla synnytettiin upea kulttuurikeskittymä. Olemme kiitollisia hyvästä yhteistyöstä Raoul Grünsteinin perustaman Korjaamon kanssa. Helsingin kaupungilla ja Ratikkamuseolla on nyt innostava uusi yhteistyökumppani, jonka kanssa voimme jatkaa monimuotoisten näyttelyiden ja tapahtumien tuottamista Töölössä, toteaa Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtaja Tommi Laitio.

Korjaamoa kehitetään omistajamuutoksen myötä

Kaikkia Korjaamon toimintoja tullaan kehittämään ja osittain uudistamaan omistajanvaihdoksen myötä. Muutoksista kerrotaan tarkemmin loppuvuoden 2020 aikana.

-Kehitämme Korjaamo-kokonaisuudesta kaikilta toiminnoiltaan kaupungin mielenkiintoisinta ja palveluiltaan poikkeuksellisen laadukasta kohtaamispaikkaa niin kaupunkilaisille, kulttuuritoimijoille kuin yritysasiakkaillekin, visioi hankkeesta vastaava Livson Groupin ja Lataamon toimitusjohtaja Tim Livson.

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava