Skip to content

Oskari Liimatainen on Lataamon uusi luova johtaja

Konttorin raumalaisin lataamolainen siirtyy Lataamolle Fonectalta. Oskari Liimatainen vastaa Lataamolla jatkossa luovasta suunnittelusta, strategiasta, digitaalisesta markkinoinnista sekä asiakasymmärryksen kehittämisestä.

 

Lataamon luova johtaja Oskari Liimatainen aloittaa pestissään joulukuussa.

– Lataamo on Suomen ensimmäisiä ja johtavia brändikohtaamisten suunnittelutoimistoja. Vahvuutemme on merkittävästi laajempi ja kokonaisvaltaisempi palveluvalikoima kuin perinteisillä markkinointitoimistoilla. Brändiä rakentavien ratkaisujen lisäksi tarjoamme kattavasti tuloksellisia taktisia toimenpiteitä, joiden ytimessä ovat vaikuttavat kohtaamiset ja tuntuvat teot, sanoo luova johtaja Oskari Liimatainen.

Oskari Liimatainen siirtyy tehtävään Fonectan Lead Marketing Strategin tehtävästä, jossa hän vastasi Fonectan markkinointistrategiasta, brändinkehityksestä sekä jatkuvan markkinoinnin kehityksestä yhdessä muun markkinointi- ja viestintätiimin kanssa. Liimatainen on aiemmin toiminut N2 Creativella Business Directorina, Mozo Designissa Concept Creativena ja perustanut muun muassa Radikal Advertising Oy:n, joka oli uranuurtaja sosiaalisen median hyödyntämisessä. Liimatainen on työskennellyt myös Metro Areenan toimitusjohtajana sekä perustanut tapahtumayhtiö Events 365:n, joka on erikoistunut elektronisen musiikin tapahtumiin. 

– Olemme innoissamme Oskarin kaltaisen huippukokeneen ja näkemyksellisen luovan johtajan liittymisestä Lataamon porukkaan. Hänessä yhdistyvät liiketoimintalähtöinen strateginen ymmärrys, vaikuttava luovan työn johtamiskokemus, ihmislähtöinen johtamistapa sekä syväosaaminen digitaalisesta markkinoinnista, sanoo Lataamon toimitusjohtaja Antti Kärävä.

INHIMILLINEN ENERGIA VAKUUTTI REKRYRAADIN

Lataamon luovaksi johtajaksi haki lähes 40 hakijaa. Useiden kohtaamiskierrosten jälkeen rekrytointiraadille jäi vahvasti sellainen tunne, että Oskari on oikea henkilö tehtävään.

-Rautaisen ammattitaidon lisäksi vakuutuimme Oskarin persoonasta. Hänessä yhdistyvät strateginen osaaminen, tinkimätön luovuus, käytännönläheisyys, välttävä huumorintaju ja inhimillisyys. Oskarin tulenpalava ja aito halu olla osa Lataamon tarinaa ja syvä intohimo tehdä hyviä tekoja asiakkaillemme varmisti päätöksemme.  Oskari on vahvistus Lataamon jengiin ja tuo asiakkuuksiemme käyttöön niin syvää osaamista kuin inhimillistä ymmärrystä, asioita joista Lataamo tunnetaan, toteaa Lataamon entinen luova johtaja Wille Niinistö, joka jatkaa yhtiön osakkaana ja keskittyy strategisten asiakkuuksien kanssa työskentelyyn.

Liimatainen tietää konkreettisesti, miten johtaa Lataamon luovaa työtä. Monipuolinen työskentely eri markkinointiviestinnän kentillä myymälämateriaalien suunnittelusta laajojen monikanavaisten kokonaisuuksien jalkautukseen ja digimarkkinoinnista tapahtumiin tuo ainutlaatuisen ymmärryksen taloon.

– Haluan olla mukana kehittämässä sitä, miten brändien kohtaamispisteitä ja brändikokemuksia voidaan voimistaa ja laajentaa. Viestitulvasta erottuminen vaatii strategista tarkkuutta, vaikuttavia luovia ratkaisuja ja tuntuvia tekoja, jotka johtavat haluttuun tulokseen. Asiakkaiden huomio ja mielenkiinto pitää pystyä herättämään tehokkaasti muutamassa sekunnissa vaikuttavilla kohtaamisilla eri kanavissa. Asiakkaiden ja toimistojen tulee ymmärtää paremmin kohderyhmiä, ostopolun eri vaiheita sekä brändillisen ja taktisen markkinoinnin rooleja. Tässä kaikessa autamme asiakkaitamme, luova johtaja Oskari Liimatainen toteaa.

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava