Skip to content

Luomme vaikuttavimpia ja laadukkaimpia ratkaisuja asiakkaillemme

CASE: B2B-virtuaalitapahtuma, Aina tulee sanomista LIVE

Sanoma Media Finland halusi järjestää Suomen parhaan B2B-virtuaalitapahtuman. Lataamo teki virtuaalikohtaamisesta lämpimän, intiimin ja inhimillisen konseptillaan, joka “tuntui hyvältä”.

Konsepti luotiin Sanoman oman persoonan, myyntijohtaja Stinde Mäkisen ympärille, jolloin koko viitekehys oli täysin uniikki. Sanoman yritysasiakkaat vietiin Stinden omien intohimon kohteiden ääreen: helsinkiläisravintolan ikkunapöytään, mökille nuotion lämpöön ja veden alle. Samalla Sanoman yritysasiakkaat kuulivat digitaalisen markkinoinnin käännekohdasta ja uusista suomalaisten markkinoijien tarpeeseen suunnitelluista digiratkaisuista.

Aina tulee sanomista LIVE kuvattiin green screen -studiossa Helsingin Pasilassa, ja Stinden maailmat animoitiin ruuduille 3D-tekniikan voimin. Studiossa keskustelukavereina olivat Gigantin digimarkkinoinnin tiiminvetäjä Patrik Järnefelt ja Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Virtuaalitapahtumaa seurasi kaikkiaan noin 900 osallistujaa. Sanoman mukaan konsepti toimi erinomaisesti, ja osallistujakyselyn mukaan tapahtuma korosti yrityksen positiota asiantuntevana edelläkävijänä Suomen mediakentässä.

Intiimi virtuaalitapahtuma syntyi osallistujille tutun isännän avulla

Toukokuun 7. päivä 2020 järjestetyn Aina tulee sanomista LIVE:n osallistujat vietiin Stinde Mäkisen mökille, hänen lempiravintolaansa helsinkiläiseen Maxilliin ja sukellusharrastuksensa myötä myös veden alle.

–Innostuimme konseptista heti, sillä se poikkesi koronan myötä alkaneen webinaaritulvan muista toteutuksista, Sanoma Median B2B-tapahtumista vastaava markkinointipäällikkö Päivi Puotiniemi kertoo.

–Parasta konseptissa oli se, että se teki asiapitoisesta ja tuotelähtöisestä tilaisuudesta rennomman ja viihdyttävämmän. Stinde tilaisuuden sydämenä, ja kotikonttorityöskentelyyn piristystä tuovat virtuaaliset maailmat loivat osallistujille positiivisen kokemuksen, joka tuki sisältöä, Puotiniemi jatkaa.

–Ammattimaisesti tuotetut asiantuntijavideot sekä ennen kaikkea upeat vieraamme pitivät puolestaan huolen siitä, että sisältö linkittyi asiakkaittemme tarpeisiin.

Lue lisää asiakkaan kokemuksista täältä.

 

Haluatko tietää lisää? Ota suoraan yhteyttä Niklakseen:

Niklas Ehrnrooth
+358 40 560 3656
niklas@lataamo.fi

 

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava