Skip to content

Hyvien tekojen voitto – Lataamo on Vuoden Toimisto 2023

Poikkeukselliset ajat opettivat meille, että kaiken markkinoinnin, myös tapahtumien, muodot voivat nopeasti muuttua fyysisistä virtuaalisiksi tai hybrideiksi – mutta hyvää ideaa ja aitoutta ei korvaa mikään, kirjoittaa Lataamon kaupallinen johtaja Lauri Hanni.

 

Keskiviikko Helsingin Valkoisessa salissa oli tunteiden ja isojen ideoiden juhlaa, kun Suomen markkinointitoimistoja palkittiin onnistumisistaan Vuoden Toimisto -gaalassa.

Eniten iloa ja ylpeyttä itselleni tuotti se, että oma työnantajani Lataamo Group palkittiin Vuoden Toimistona Tapahtumatoimisto-kategoriassa. Tunnustus oli Lataamolle jo kolmas ja erityisen hienon siitä tekee se, että ammattilaisraadin sijaan valinta tehtiin puhtaasti asiakkaiden kokemusten ja palautteiden perusteella. 

Suuri kiitos tunnustuksesta jokaiselle asiakkaallemme ja lataamolaiselle. Teidän uskonne, ammattitaitonne, intohimonne, innostuksenne ja asiantuntemuksenne ovat tämän voiton raaka-aineet.

 

Hyvää ideaa ja aitoutta ei korvaa mikään

Poikkeukselliset ajat opettivat meille, että kaiken markkinoinnin, myös tapahtumien, muodot voivat nopeasti muuttua fyysisistä virtuaalisiksi tai hybrideiksi – mutta hyvää ideaa ja aitoutta ei korvaa mikään. Kokemus ja vuodet ovat osoittaneet lataamolaisille, että erilaisten kanavien hallinta ja niiden yksityiskohtainen ymmärtäminen ovat aina olleet onnistumisen edellytys. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaikka asiakkaan tavat toimia muuttuvat digitaalisuuden kehittyessä entistäkin automatisoiduimmiksi, niin ymmärrys tunteen merkityksestä osana onnistumista säilyy ja jopa korostuu.

 

Tunteen synnyttämiseksi aidot ja hyvät teot ovat keinoista parhaimpia ja ajankohtaisimpia.

 

Olemme saaneet työskennellä Lataamossa yli 20 vuoden ajan kohtaamisiin ja hyviin tekoihin uskovien asiakkaidemme kanssa. Vuoden Toimisto -tunnustus ja voitto on paitsi Lataamon ja asiakkaidemme voitto, niin myös kaikkien markkinoinnin arjessa tapahtuvien hyvien tekojen voitto. Kun teknisen osaamisen ja toteuttamisen taidon päälle lisätään ripaus tunnetta ja lusikallinen sydänälyä, syntyy tekoja, jotka vaikuttavat. Ja kun aikaansaadaan asiakkaidemme tavoittelemaa vaikutusta, niin siitä seuraa keskiviikkona saavutettu tunnustus.

Vaikeiden aikojen vallitessa hyvät teot tuntuvat poikkeuksellisen tärkeiltä – tämä kirjoitus olkoot sekä kiitos asiakkaillemme että oodi hyville ja vaikuttaville teoille.

Lauri Hanni
Kaupallinen johtaja

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava