Skip to content

Luomme vaikuttavimpia ja laadukkaimpia ratkaisuja asiakkaillemme

Lataamo hakee tuottajaa markkinointiviestinnän projekteihin

Kykenetkö sekä koordinoimaan että tuottamaan markkinointiviestinnän projekteihin liittyviä sisältöjä? Hae Lataamolle, haku päättyy 22.8.2021.

Lataamo Group on markkinointitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen ratkaisuja laajasti markkinoinnin tarpeisiin. Olemme tekojen toimisto, joka luo vaikuttavia kohtaamisia brändien ja asiakkaalle tärkeimpien ihmisten välille. Vuoden Toimistoksi meidät on valittu vuosina 2020 ja 2019.


Toimistomme sijaitsee Kulttuuritehdas Korjaamon inspiroivassa ympäristössä Helsingin Töölössä. Juhlimme tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottamme, ja kuten kaksikymppisenä kuuluukin, näemme tulevaisuuteemme täynnä mahtavia mahdollisuuksia.

 

Haemme nyt joukkoomme
TUOTTAJAA MARKKINOINTIVIESTINNÄN PROJEKTEIHIN

Kykenetkö sekä koordinoimaan että tuottamaan markkinointiviestinnän projekteihin liittyviä sisältöjä? Haemme osaajaa, joka hallitsee niin perinteisen markkinointiviestinnän pinnat kuin onlinenkin. Toimit tiimissä projektijohtajan oikeana kätenä ja toimenkuvasi sisältää paitsi projektinhallintaa myös erilaisten materiaalien tuottamista olemassa olevien konseptien pohjalta. Tärkein tehtäväsi on varmistaa projektien läpivienti sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Olet tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen tiimipeluri ja huomaat pienimmätkin yksityiskohdat esimerkiksi aineistoja tarkastaessa. Hyvä visuaalinen silmä sekä Excel- ja Adobe-ohjelmien (esim. Photoshop ja InDesign) osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme vähintään muutaman vuoden kokemusta markkinointialalta vastaavista tehtävistä. Osaamisen lisäksi odotamme sinulta oikeaa asennetta. Jos allekirjoitat periaatteemme We Get S*** Done ja Yhdessä Parempi, saatat hyvinkin olla uusi lataaja. Se tarkoittaa paikkaa inspiroivassa, vahvasti kasvavassa markkinointitoimistossa hyvien työkavereiden ja asiakkaiden ympäröimänä.

Kerro ja ennen kaikkea näytä meille osaamisesi 22.8.2021 mennessä lähettämällä
hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla MARKKINOINTIVIESTINNÄN TUOTTAJA osoitteeseen rekry@lataamo.fi. Kuorimme kermat päältä saman tien, joten toimi heti.

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava