Skip to content

Vuoden lataaja 2024 Outi Kinnunen: ”Täällä saan olla oma itseni”

Kollegat äänestivät Vuoden 2024 lataajaksi vastaavan tuottajan Outi Kinnusen, joka aloitti lataamolla tuottajana kolme ja puoli vuotta sitten.

 

–Usko omaan itseeni, lausuu Vuoden lataaja 2024 Outi Kinnunen miettiessään Lataamolta saamaansa lisäarvoa työuralleen.

– Se kumpuaa varmaankin meidän kulttuuristamme, jossa kiitetään kollegoja ja nostetaan kaveria esiin ja ylöspäin. Se on vahvistanut omaa ammatti-identiteettiäni.

Yhdessä tekemisen kulttuuri on Lataamolla vahva. Ja kun tekee yhdessä, niin oppii samalla myös kollegalta.

–Kaikki meillä ovat ammattilaisia työssään. Olen aina saanut tukea uusien asioiden edessä niin ajatustenvaihdon kautta kuin konkreettisen opettelun myötä. Lataamolla saa tukea aina yli kaikkien tiimirajojen. Se on sellainen asia, joka on kehittänyt minua ammatillisesti eniten, Outi sanoo.

”Täällä saan olla oma itseni”

Tuottajana kolme ja puoli vuotta sitten aloittanut Outi eteni vastaavaksi tuottajaksi alkuvuonna. Tapahtumatyö on intohimo Kinnuselle, joka rakastaa ”asioiden järjestelyä”.

– Toivon, että liekki tapahtumia kohtaan roihuaa vielä 20 vuoden päästä, Outi naurahtaa.

 

Vuoden lataaja -äänestyksessä jakautui ääniä tänä vuonna lähes 15 eri lataajalle. Se kertoo paljon Lataamon kulttuurista, uskoo Outi.

– Meillä on hyvin vahva joukkuehenki ja kohtaamme toisemme ihmisinä. Täällä saa olla oma itsensä.

Lataamon meininkiä Outi luonnehtii seuraavasti:

– Lataamon tekemisessä kiteytyy Jukka Jalosta lainaten sanonta ”kun on aika pelata, niin pelataan – kun on aika juhlia, niin juhlitaan".

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava