Skip to content

Vuoden lataaja Tiia Simonen: "Yhteisöllisyys on voimavara"

Kevätkauden kick off toi Lataamolle uuden perinteen, kun tästä vuodesta alkaen lataamolaiset äänestävät joukostaan vuosittain Vuoden lataajan. Historian ensimmäisen tunnustuksen sai Lataamon projektijohtaja Tiia Simonen. Tunnustus on suuri luottamuksen osoitus, kirjoittaa Vuoden lataaja 2023.

Maaliskuussa järjestetty Lataamo Awards oli täynnä toinen toistaan upeampia palkitsemisia ja ilta oli erityisen tunteikas. Viimeisenä jaettiin meidän lataajien äänestyksen perusteella valittu Vuoden lataaja -palkinto. Voitto tuli minulle aivan täytenä yllätyksenä ja ensimmäinen fiilis oli hämmentynyt. En ole tottunut olemaan parrasvaloissa – minulle luontevampi rooli on olla valaisemassa muita. Nyt kuitenkin päällimmäisenä tunteena on ehdottomasti kiitollisuus: Vuoden lataaja -tunnustus on iso luottamuksen osoitus. 

 

lataamo vuoden lataaja

 

Äänestys oli erittäin tiukka ja todella moni sai ääniä. Äänten hajautuminen on hyvä osoitus siitä, että Lataamon jengi on joukko timanttisia yksilöitä. Siksi ajattelenkin, että pieni pala palkinnosta kuuluu ihan jokaiselle lataamolaiselle, yhdessä me olemme parempia.

 

PIENILLÄ YSTÄVÄLLISILLÄ TEOILLA ON VALTAVA VOIMA

Uskon hyvien tekojen voimaan. Sillä, miten kohtaat työkaverit ja asiakkaat arjessa, on iso merkitys. Pienillä ystävällisillä teoilla, hymyllä ja kannustavilla sanoilla on valtava voima. Huonosti alkanut päivä kääntyy hetkessä parempaan suuntaan, kun saavut toimistolle hyvän huomenen toivottajien saattelemana. Kiireisen päivän keskellä käyty keskustelu risoton valmistamisen saloista tai vaikka edellisen illan avantouintireissusta auttaa jaksamaan, vaikka välillä työtahti olisikin tiiviimpi. Yhteisöllisyys on voimavara ja jokaisen työntekijän vastuulla on tehdä töitä sen eteen.

 

porukka yhteisöllisyys

 

Hienointa Lataamolla työskentelyssä on se, että saan olla oma itseni. Ja samalla kuitenkin tunnen kuuluvani porukkaan. Meillä on tekemisen palo, saamme asioita aikaan ja jokaisen panos on tärkeä sekä arvokas.

Tavoitteeni Vuoden lataajana on saada mahdollisimman moni työkaveri ja asiakas hyvälle tuulelle sekä samalla luoda uusia vaikuttavia kohtaamisia.

Tiia Simonen,
Projektijohtaja

 

Haluatko mukaan luomaan hyviä markkinointitekoja? Katso avoimet työpaikat Lataamon Rekry-sivuilta tai jätä avoin hakemus!

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava