Skip to content

Harjoittelupaikkoja auki Lataamolla! Hae hyvien tekojen toimistoon

Lataamo hakee harjoittelijoita tapahtumatuotannon ja markkinointiviestinnän tiimeihin. Harjoittelu on kestoltaan noin viisi kuukautta. Työskentely kasvavassa markkinointitoimistossamme tarjoaa ainutlaatuisen laajan työkokemuksen markkinointiviestinnän monipuoliselta kentältä.

Molempien harjoittelupaikkojen asemapaikka sijaitsee Helsingin Töölössä, inspiroivassa Kulttuuritehdas Korjaamon ympäristössä.

Tapahtumatuotannon harjoittelija pääsee monipuolisesti mukaan tuotantoihin alusta loppuun – arvojemme mukaisesti suoraan syvään päätyyn mutta kellukkein! Tehtäviin kuuluu muun muassa tapahtumien ideointi, alihankkijoiden kilpailuttaminen ja käytännön työskentely tapahtumissa.

Markkinointiviestinnän tiimin harjoittelija pääsee tekemään monipuolisesti markkinointiviestinnän työtehtäviä, esimerkiksi päivittämään asiakkaidemme verkkosivuja, tekemään uutiskirjeitä sekä tekemään selvityksiä ja koordinointia markkinointiviestinnän projekteihin.

 

 

Lataamossa työskentely on tiimipeliä. Yhdessä parempi on yksi arvoistamme, ja se näkyy jokapäiväisessä tekemisessämme. Parhaat edellytykset oppimiselle harjoittelun aikana saat, jos sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä ja janoat uuden oppimista.

Uuden oppimisessa auttavat muut lataajat, ja meitä on nykyään jo nelisenkymmentä. Kuten markkinointiviestinnän harjoittelijana meillä aloittanut projektikoordinaattori Aino Hämäläinen sen sanoitti, "Lataamolla on huikea työkulttuuri ja rento meininki. Ihmiset ovat olleet helposti lähestyttäviä ja avuliaita, jos on tarvinnut apua jossakin."

Klikkaahan hakemaan 😊

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava