Skip to content

Luova johtaja, olisiko tämä sinun avaimesi?

Tämä avain Lataamon kotiin Korjaamolle on tarkoitettu jollekin hyvikselle, todella kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa olla osa upeaa tarinaamme ja intohimoista porukkaamme. Sinulle?

Lataamo on luova, hyvien tekojen markkinointitoimisto, joka pyrkii olemaan todella taitava siinä, mitä sydämellä ja ammattitaidolla teemme.

Olemme kasvaneet asiakkaidemme kanssa hirmuista vauhtia. Minusta on ollut ihan mieletöntä olla luovana johtajana parhaalla paikalla seuraamassa tätä kulkua. Tästä iso kiitos jokaiselle lataamolaiselle ja erityisesti asiakkaillemme. Nyt ollaan seuraavan ison harppauksemme äärellä, ja haluamme tarjota uudelle ammattilaiselle mahdollisuutta johtaa Lataamon luovaa kulkua.

Itse en lähde kauas – en todellakaan! Rakastan tätä touhua, yritystämme, asiakkaitamme ja Lataamon omaa porukkaa! Jatkan siis töitä Lataamossa vähintään yhtä isolla sydämellä kuin tähänkin asti ollen jatkossakin luomassa kaikkea inspiroivaa, mutta hieman uudenlaisessa roolissa.

Tämä blogipostauksen pääkuvan avain on tänne meidän toimistollemme Töölön Korjaamolle. Jos sinua yhtään kutkuttaa ajatus tästä avaimesta omassa taskussasi, niin soita tai laita minulle viestiä tai jätä yhteystietosi hakulinkin kautta.

Istutaan alas ja jutellaan lisää. Tekijämme kaipaavat ihmistä, joka sparrailee, auttaa luovassa ongelmanratkaisussa, mentoroi eteenpäin – ymmärtää, että luovat ihmisemme ovat intohimoammatissaan ja työskentelevät persoonansa kautta.

Avain on tarkoitettu jollekin hyvikselle, todella kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa olla osa upeaa tarinaamme, intohimoista porukkaamme ja liidata luovuuttamme lujan lempeästi.

Tervetuloa,

Wille

Luova johtaja & osakas

wille@lataamo.fi, 040 849 2344

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava