Skip to content

Virtuaalitapahtuma vie brändisi asiakkaan luo, vaikka kotisohvalle

Maailmaa ravistelleen koronaviruksen seurauksena ihmiset ovat siirtyneet työpaikoilta, tapahtumista ja ravintoloista koteihinsa. Päivittäiset sosiaaliset kontaktit ovat vähentyneet, ja tarve kanssakäymiseen ja vaikuttamiseen on entisestään kasvanut.

Me Lataamossa viemme kohtaamiset ihmisten luo – myös kotisohvalle.


Lataamon virtuaalitapahtuma

Lataamon virtuaalitapahtuma on vaihtoehto perinteiselle tapahtumalle, jonka avulla seminaarit, tuote-esittelyt, meet&greet -fanitapaamiset, kuluttajakohtaamiset, ja jopa virtuaaliset messuosastot ovat toteutettavissa. Se tuo yhteen asiakkaat ja yhteistyökumppanit ilman fyysistä kohtaamista.

Oli kyseessä sitten suljettu tai julkinen tapahtuma, osallistujat ja puhujat voivat osallistua tapahtumaan vaikka toiselta puolen maapalloa.

 

New call-to-action

 

Sitouttaminen

Hyvä virtuaalitapahtuma ei ole pelkkä webcast, vaan kohtaaminen siinä missä perinteinenkin tapahtuma. Osallistujia voidaan sitouttaa ennakkoon videotervehdyksin, kohdennetuin markkinointikampanjoin tai vaikkapa ennakkoon kotiin tai toimistolle toimitettavilla give away -lahjoilla – tai Kustin polkemalla kutsulla.Toteutus

Virtuaalikohtaamiseen osallistuminen käy omalta kotisohvalta. Etäyhteys mahdollistaa interaktiivisen kanssakäynnin osallistujien ja esiintyjien kesken.

Tapahtuman livetaltiointi tehdään usein joko studioympäristössä, asiakkaidemme omissa toimitiloissa tai perinteisiltä tapahtumapaikoilta käsin. Taltiointi voi olla suoraviivainen yhden kameran tuotanto tai suuri talk show -formaatti, jossa on jo TV-lähetyksen tuntua.

 

 

Tapahtuma esityksineen tallennetaan verkkoon, jolloin osallistujan on helppo palata tunnelmiin myös jälkikäteen. Virtuaalitapahtuma jättää jälkeensä myös arvokasta osallistujadataa, joka auttaa tulevaisuudessa muun muassa sisällön jatkokehityksen kanssa.Yhden luukun taktiikka

Hoidamme puolestasi kaiken aina teknisestä toteutuksesta jälkimarkkinointiin. Lisäksi sisaryrityksemme mahdollistavat ketterän pääsyn studiotiloihimme, videosisältöjen tuottamiseen sekä rakentamiseen tai kalustamiseen, mikäli näille on tarvetta.

Me Lataamossa uskomme tekoihin. Nyt on tekojen, ei tauon aika. Siksi kohtaamistenkaan ei tarvitse olla tauolla.

Ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä teidän liiketoimintaanne parhaiten tukeva kokonaisuus!

Edellinen-
Kaikki artikkelit
-Seuraava